23 Zulkaedah 1443 Hijrah.

Semalam tak sempat nak update blog. Sibuk bayor bil online. Bayor itu, bayor ini, transfer sana, transfer sini, transfer kat orang tua, kerja sebagai secretary setiap bulan. Hari gaji suami : Duit masyuk banyak, duit keluar pun banyak. 😅 


Semalam jogging sejauh 11.62 km.

Pagi tadi, hujan lebat. Tak jogging. Masa nak hantar anak kedua ke sekolah, saya perasan ada ikan mati dalam akuarium.


Dah takde bentuk ikan dah. Kawan-kawan dia yang hidup, patuk dia, makan dia. Boleh camtu ye, ikan kecik ni.


Bila hujan je, jem. Sekolah kat kawasan perumahan je pun. Manusia ramai, sekolah menengah ada 1. Hai, entahlah.

Bila sampai rumah, tengok akuarium lagi.


Dah tinggal tulang kawan tu. Laa, saya tak tau ikan kecik ni boleh makan kawan dia jugak. Padahal dah bagi makan tu. Ish ish ish...

Kita riadah rumah saja pagi tadi.


Larat buat sampai 6.05 km saja. 

Alhamdulillah. Hujan rahmat. Semoga hari anda pada hari ini ceria-ceria belaka dan segala urusan dipermudahkan.

Jumpa lagi, ye.