Hadiah dari blogger Ako

 Pagi tadi, suami saya perasan, ada bungkusan atas tembok. Sini memang, kalau ada courier, dia takde hon, hon ke, tin, tin ke, panggil kita ambil bungkusan kat pagar. Dia letak je. Nasib baik semalam tak hujan. 

Simpan dulu dalam rumah. Balik jogging baru saya buka. Tapi sudah ada idea dari siapa, sebab kawan blogger kita, cik Ako Retna, dari blog Ako Tetap Ako, ada bagitahu, ada hadiah akan menyusul, cuma tak tahu bila sampai.

Selamat sampai. Bila buka bungkusan...

Comelnya kotak! Siap ribbon. 😁

Meh kita bukak, meh...

Isi kandungan kotak

Wah... saya top pengomen bulan Jun di blog anakomak. Ada brooch munge kecik yang comel. Di belakangnya, sehelai tudung....


tudung fazura! Heeee.... suka! 😍

Lepas mandi wangi wangi, gigih kita gosok tudung, tau. Mari kita cuba tudung baru pajura!


Hehe... Alhamdulillah. Terima kasih kepada cik Ako Retna, atas pemberian hadiah ini. Semoga Ako sihat sejahtera selalu, murah rejeki, dirahmati Allah dan bahagia sokmo hendaknya. Saya suka, dapat tudung pajura cantik! I is terharu!

Ok. Sekian je entri hari ni. Jumpa lagi, ye. 😊

32 comments:

  1. Jelita, selalu nampak Nur pakai tudung hitam bila lari. Tudung ni boleh pakai pergi dating atau pergi kenduri, hihi.

    ReplyDelete
  2. Terus rasmikan tudung. Warna yang cantik. Tahniah.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Nur πŸ‘πŸ½
    Cantik warna tudung, lembut je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih, Ujie. Itu la, warna lembut. Suka saya. :)

      Delete
  4. Tahaniah Nur, dapat hadiah cantik!

    ReplyDelete
  5. wow weeee dpt tudung faz tuuuu cantik kalernyaaaaπŸ‘πŸ‘πŸ‘

    ReplyDelete
  6. Tahniah... senang sekali dapat hadiah ^_^
    salam perkenalan dari saya.
    follower 54

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.
      Salam kenal. Terima kasih, follow blog saya.

      Delete
  7. i tag u😁

    https://aniesandyou.blogspot.com/2023/08/birthday-giveaway-farhanajafricom-2023.html?m=1

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah Nur.. selamat dah sampai hadiah nya..sorry tau lambat kirim hadiah ni heheh semoga Nur hepi2 je pakai tudung tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. mekasih, Ako.. takpe, biar lambat asal selamat. Bagus tudung dia ni. Senang pulak pakai, beza material banding tudung bawal saya yang lain.

      Delete
  9. wahh untungnyaaaa dapat pazuraaa haha

    ReplyDelete
  10. Rezeki dapet tudung ...segar warnanya..kalem ..cantik

    ReplyDelete
  11. tahniah top komentar dpt adiah tudung fazura

    ReplyDelete
  12. Selamaaat dapat hadiah as top komentator kak πŸŽ‰πŸŽ‰. Kak ret memang selalu best kalo kasih hadiah πŸ˜„πŸ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih, fanny. Hehe... betul. Alhamdulillah.

      Delete
  13. Alhamdulillah rezeki Nur semoga yang memberikan ditambah lagi rezeki. Berseri-seri Nur dengan tudung pajura tu

    ReplyDelete
  14. Alhamdulilah kak.tahniah2.. rezeki :D

    ReplyDelete
  15. Alhandulillah tahniah untung dpt hadiah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih, encik Time Traveller. Alhamdulillah.

      Delete